PODELI

Gitarista i pevač Hugh Cornwell na Guarana Long Night 3 festivalu, u subotu 30. marta u Domu omladine Beograda, umesto uobičajenog festivalskog nastupa održaće duži, jednoipočasovni koncert.

Cornwell sa pratećim bendom (bas i bubanj) na svojoj prvoj samostalnoj svirci u Srbiji (prethodno je bio sa Strenglersima 1990. godine u Beogradu) planira da pomeša pesme sa novog solo albuma “Totem and Taboo” i Strenglers klasike, kao što su “Always the Sun”, “Golden Brown” ili “No More Heroes”, i nada se da će se posetiocima Guarana Long Night-a “dopasti nove verzije starih stvari”.

“Pesme Strenglersa su deo mog života, a ne možeš poricati odakle potičeš, koji su ti koreni. Uvek sam spreman da zasviram te stare stvari sve dok ljudi ne očekuju da zvuče baš kao u originalu”, kaže Cornwell.

Od organizatora Guarana Long Night festivala, Cornwell je za sebe i svoj bend tražio da pre nastupa imaju na rasplaganju kupatilo gde mogu da se obriju, od pića dve boce italijanskog prošeka, po jednu bocu “dobrog crvenog vina Cabernet Sauvignon” i belog vina Pinot Grigio, 12 piva, 12 flašica negazirane mineralne vode, po dve litre soka od narandže i koka kole, šest kesica čipsa, uz sveže voće kao što su jabuke, banane, grejpfrut i grožđe.

Ulaznica za Guarana Long Night 3 košta 1.500 dinara na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim.

Izvor: longplay.rs

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.