Nakon nekoliko izmena vezanih za nastupe izvođača, INmusic festival objavio je program za  sva tri dana festivala zajedno s detaljnom satnicom nastupa izvođača.

Ove godine INmusic slavi svoju 10. godišnjicu te je veći i bolji nego ikada pre – koncertni prostor i kamp smešteni su na čak 3 ostrva, a u 3 koncertna dana na raznim binama festivala nastupiće će se sjajna imena! Osim u nastupima brojnih izvođača, posetioci mogu uživati i u INteatru – malenom festivalskom pozorištu, a mogu se zabaviti ili odmoriti uz brojne druge festivalske sadržaje. Nastupi izvođača počinju u 17 sati, a na festivalski prostor moći će se ući od 16:30.

Kako bi posetioci u svakom trenutku bili informisani tu je i INmusic aplikacija koja uz raspored nastupa sadržava i brojne druge korisne savete te važne informacije. INmusic aplikacija pokazala se vrlo korisnom i efikasnom te se posetiocima savjetuje da je i ove godine instaliraju na mobilne uređeje kako bi celo vrijeme mogli biti informisani o događanjima na jarunskim ostrvima. Osim detaljnog rasporeda festivalskog programa, aplikacija će sadržati mapu ostrva i kampa, navigaciju te informacije o izvođačima. Svaki korisnik može je koristiti na način koji njemu najviše odgovara označavajući njemu najdraže sadržaje. S aplikacijom korisnici mogu pratiti i sva obaveštenja INmusicovih Facebook i Twitter profila.

Američki bend ANTEMASQUE je radi nepredviđenih okolnosti morao otkazati sve datume najavljene za evropski deo turneje, uključujući i zagrebački nastup na INmusic festivalu. Bend se nada da će uskoro ipak zasvirati u Evropi, a izjavu prenosimo u celosti: Zbog nepredviđenih okolnosti, nažalost moramo obznaniti da ANTEMASQUE otkazuje sve datume najavljene za evropski deo turneje. Bend se izvinjava radi eventualnih neprijatnosti te se nada da će u bliskoj budućnosti zasvirati i u Evropi.”

Festivalska ulaznica za sva tri dana iznosi 349 kuna, jednodnevna 299* kuna, a kamperska 200 kuna (*Ukoliko ne budu rasprodate, na festivalskoj blagajni jednodneva ulaznica iznosiće 300 kuna).

Satnicu nastupa možete pogledati ovde.