“Bez promene” je novi video singl benda Iskaz koji je svoje dugogodišnje prijateljstvo sa Goblinima krunisao pesmom i spotom.

A šta se desi kada se spoje Punk, Rock i Rap? Različiti izrazi sa istom energijom i porukom. Može se reći logična sinergija koja je nastala kao derivat druženja, zajedničkih nastupa, uzajamnog razumevanja i poštovanja. Pesma je pune dve godine čekala na ekranizaciju i sada mislimo da je pravo vreme da ugleda svetlost dana.

Ona govori o ljudima koji žele promene oko sebe, ali ne i promene u sebi. Inspirisana sloganom “Budi promena koju želiš da vidiš”, obrađuje spremnost, ili nespremnost ljudi da deluju, umesto da se žale i pričaju kako je sve uzalud.
Pomeri se, pokreni se, uradi!

Pored Iskaza i Goblina u spotu se pojavljuju i prijateli i saradnici:
Dobrivoj Stojanović (Znoj), Boris Bakalov i Bojan Gluvajić (Ničim izazvan), Branko Bojović – Bane (Sunshine), Miloš Kričković – Kriki (Mortal Kombat), Marko Joković – Muki (Jorgovani), Maja Cvetković (E – Play), Siniša Mladenović, Marija Krstevski (Tippstrip), Nikola Mikri Jelić i Nikola Eufrat Jarnević (Prti Bee Gee), Nikola Ćosić (Bvana Herbalajzer).