Druga izložba Transformers igračaka sa celokupnim prikazom ove franšize održaće se u subotu i u nedelju 11. i 12. maja u Centru za kulturu i sport ,,Šumice”.

Na izložbi će biti prikazani razni kolekcionarski primerci igračaka iz svih serijala ove franšize koja već 29 godina fascinira i decu i one malo starije.

Posetioci će moći da vide i figure stare preko 25 godina čija se vrednost na svetskim aukcijama veoma visoko kotira. Događaj će biti ispraćen video zapisima crtanog filma „Transformers“, koji je popularnost kod nas stekao krajem 80-ih godina, naročito u vreme prikazivanja na tadašnjem kanalu RTB1, u nezaboravnoj sinhronizaciji naših poznatih glumaca: Nikole Simića, Vlastimira Đuze Stoјiljkovića, Nade Blam, Ljubiše Baje Bačića i Miroslava Bijelića.

Izložba Transformers igračaka je nesvakidašnja jer se tek drugi put organizuje na našim prostorima, dok u svetu postoje vrlo popularne i veoma posećene konvencije ovog tipa. Organizatori izlozbe su kolekcionari igračaka Transformers, koji su, kao veliki ljubitelji svega što ima veze sa transformišućim robotima, osnovali i registrovali svoje udruženje pod nazivom „TransFans Srbija“.

Izložba će biti otvorena u subotu 11. maja u 10 časova i trajaće do nedelje 12. maja u 20 časova.

Cena ulaznice je 100 dinara.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.