Nakon što su svoj dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ovog jula potvrdili Kilersi, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Hardwell i brojni drugi, ovogodišnji zvezdani program EXIT festivala je postao još jači sa dva nova hedlajnera.Superpopularni američki pevač i autor udarnih hitova današnjice Jason Derulo dolazi na EXIT da napravi pravu subotnju ludnicu 8. jula na glavnoj festivalskoj bini. Sa čak 11 platinastih singlova prodatih u preko 50 miliona primeraka i tri milijarde YouTube pregleda za više od 20 miliona fanova na društvenim mrežama, Derulo je danas u najužem krugu vodećih svetskih muzičkih zvezda i to sa svega 27 godina.

Samo album “Tattoos/Talk Dirty” imao je pet platinastih singlova, što je u novije vreme uspelo samo zvezdama kao što su Beyonce, Drake, Taylor Swift i Rihanna.

Platinasti tiraži dobro su poznati muzičkoj divi 21. veka Róisín Murphy koja u nedelju dolazi na EXIT sa čak tri albuma u samo protekle tri godine. Pevačica grupe Moloko u impresivnom katalogu ima brojne hitove, a publika je iznad svega ceni po snažnoj umetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom. Njeni upečatljivi nastupi redom su osvojili vodeće svetske festivale, a Róisín se na EXIT se vraća nakon što je 2003. godine na njemu proslavila svoj rođendan u epskom koncertu grupe Moloko koji se i dan danas prepričava zbog nezapamćene energije ispred glavne bine zbog čega je ovaj koncert sa pravom ušao na listu jednog od najboljih u istoriji EXIT festival.

Omiljena akcija EXIT fanova stiže već posle praznika

Već nakon praznika, u petak, 5. maja, fanovima stiže omiljena “4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon. Ulaznice za EXIT prodaju se po novoj promo ceni od 6.990,00 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu. U Srbiji se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000,00 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500,00 dinara, kao i posebno skrojeni paketi koji obuhvataju ulaznicu, prevoz i smeštaj dostupni putem zvanične turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip.

EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Crnoj Gori u veliko EXIT Leto ljubavi 2017. Get EXITed spektakl i svojevrsni “Day Zero” na tvrđavi, ove godine biće uz Kilerse 5. jula, nakon čega sledi EXIT festival od 6. do 9. jula na kojem će nastupiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.