Cover; Arsen Pavešić

Poznati producent, DJ, autor i remixer Denis Goldin s posebnim se zadovoljstvom prihvatio zadatka da napravi novi aranžman baš za letnju sezonu. Kao pravi dokazani remix majstor ovaj veliki hit sada diše malo drugačije, ali i dalje je ovde sve što volimo kod Denis & Denis, a to su potvrdili i autori originalne pesme Davor Tolja i Elvis Stanić kada su sa zadovoljstvom odobrili izlazak remixa.

Davor Tolja i Marina Perazić dali su nam bezvremenske pesme koje će nam zauvek donositi osmeh na lice i pokrenuti noge koliko god godina imali, a kako je ispričao Davor Tolja: ”Album upravo imenom „Čuvaj se – Denis & Denis  objavljen je u petom mesecu 1984.g. što znači da ove godine grupa Denis & Denis slavi 40 godina od izlaska prvog albuma grupe koji je pak po mišljenju kritike i publike te godine proglašen najboljim albumom godine. Album je u kratkom roku prodan u više od 50 000 primjeraka pa je grupa dobila zlatnu ploču.”

Povodom te velike godišnjice Denis Goldin će napraviti EP sa remixevima njemu najdražih pesama Denis & Denis u saradnji s poznatim izvođačima, a oko svega Denis je još rekao: ”Još kao mali moji su roditelji slušali Denis & Denis, sjećam se točno pjesma Program tvog kompjutera je bio hit koji mi se urezao u pamćenje. Sad kad sam i sam dugo u producentskim vodama bila mi je želja radit remix neke od njihovih pjesma i upravo u komunikaciji s ekipom iz Dallas Recordsa došli smo do ideje da napravimo prepjev/obradu. Super mi je šta sam imao tu slobodu da dam svoju modernu viziju pjesme “Čuvaj se” koju je odlično otpjevala Erna, a opet fora je  da sam i ja Denis tako da vjerujem da je bilo suđeno da dođe do te obrade.”

“Čuvaj se” je pesma koju je, nakon odličnog nastupa na Dori s pesmom ‘How do you love me’, sa zadovoljstvom otpevala Erna. Tako je toj pevačici zapao zadatak da na trenutak uskoči u cipele neponovljive Marine Perazić. Erna je to učinila s velikim poštovanjem i neizmernim zadovoljstvom jer to joj je, kako kaže, jedna od najdražih domaćih pesama što se i čuje u njenoj nadahnutoj izvedbi. Erna se odlično snašla u pesmi i ova će obrada sigurno naći put do slušatelja i starije i mlađe generacije, a o projektu je rekla: “Oduševila me prvenstveno ideja o re-izdanju pjesme Čuvaj se koja mi je zaista jedna od dražih pjesama grupe Denis&Denis. Prvi klik se dogodio kad me prijatelj iz Dallasa Davor Franjić upitao za sudjelovanje na remixu pjesme u aranžmanu Denisa Goldina. Obožavam tu jednu melankoličnu, senzualnu atmosferu pjesme koja me uvijek back u taj neki mračniji film. Iskreno, mislim da je ova baš čekala da ju ja otpjevam u remixu. Vokale sam snimila u ekspresnoj brzini- te je sve leglo na prvu. Nadam se kako će vam se novo izdanje pjesme Čuvaj se svidjeti – te se također nadam da smo Denis i ja uspjeli pogoditi atmosferu pjesme, s tim da sad kao remix pjesma zaista ima potencijal rasplesati i mlađe generacije na plesnjacima i partijima u klubovima.“