Exit festival uvodi još jednu novu binu – Xperiment Gaia Trance Stage.

Doprinos sjajnoj energiji i atmosferi daće muzički pravac koji je do sada imao prilike da bude predstavljen kroz nekoliko bina, ali pojedinačno.

Od ove godine, imaćete priliku da na Xperiment Gaia Trance Stage-u čujete nekoliko stranih i mnoštvo domaćih producenata i DJ-eva trance muzike.

Kroz sva četiri festivalska dana, predstaviće se dva strana umetnika i više domaćih izvođača, kako kroz live nastupe svetski poznatih producenata tako i kroz setove vrsnih i dugogodišnjih DJ-eva koji trance scenu godinama neguju organizujući žurke i festivale širom Srbije.

Headliner ove bine biće Joti SIdhu aka Psychaos i Christof Drouillet aka Absolum.

Od domaćih producenata, nastupiće: Arhetip, Hardy Veles, Magnetic, Manmachine, Middle Mode, 
Molok, Offline, Pion, Solar Kid, Sonic Entity, The Riddler. Pored navedenih producenata, muzički program će svojim setovima upotpuniti DJ-evi: Buca, Buconi, Čeda, Damir, Dica, Dovla, Luka, Manda, Max, Moca, MarkPanic, Pura, Sale L&S, Sivi, Stole, Vlada.

Joti Sidhu počinje da se bavi DJ-ingom u barovima i klubovima u Brighton-u sa svega 17 godina, puštajući tada Acid House muziku. Prvi nastup u inostranstvu imao je u septembru 1990. godine, na “Fort de Shampigny-u” sa D-Shakeom i drugim vodećim izvođačima toga vremena. Nedugo zatim, Joti ide korak dalje i počinje da se bavi muzičkom produkcijom. 1992. godine pod okriljem Dave Allen-a (producent grupe “The Cure”) i Andy Wright-a (producent “Massive Attack-a” i “Eurythymics-a”) radi kao programer i stiče neophodna iskustva.

Prvi solo album (pod projektom PSYCHAOS) objavio je 1999. godine za prestižni britanski “Atomic Records” pod imenom “Cause and Effect”, a nakon toga je usledila serija izdanja na istoimenom label-u.

Prateći svetske trendove u muzičkoj produkciji, Joti pravi određene promene u svom radu zadržavajući prepoznatljiv muzički stil i pod imenom Joti Sidhu izdaje drugi studiski album “Punktuator”.

Kristof Absolum je čovek iza 3D Vision Recordings, etikete koja zauzima lidersku poziciju na tržištu trance muzike . Učestvovao je u muzičkom poslu dosta dugo, oslobađajući svoju prvu ploču nazad u 1988. u čistom stilu novog talasa 80-ih .

On je producent i DJ , koji je počeo da proizvodi trans sa svojim bendom Transvave u 1994 , što je bio jedan od najpopularnijih trance projekata u to vreme, sa video klipom koji se emitovao na glavnim svetskim TV kanali kao što su MTV, VIVA , MCM…

Ulaznice za EXIT festival poskupljuju od 1. jula.

Petodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sve do 1. jula do ponoći. Nakon ovog perioda, od 2. jula, cena ulaznice će iznositi 6.990 dinara i moći će da se kupi do 9. jula do ponoći. Od 10. jula cena ulaznice za sve dane iznosiće 11.990 din.

Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara, trajaće do 1. jula do ponoći!

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.