PODELI

Pre mesec i po dana, najavili smo snimanje spota za novu pesmu.

U ponedeljak, 22. oktobra u 20h, na zvaničnom sajtu MTV-a, u okviru MTV Premijere, Kanda, Kodža i Nebojša predstaviće novi spot za pesmu “Kafane i rokenrol”.

Producent novog spota za pesmu “Kafane i rokenrol” grupe Kanda, Kodža i Nebojša je Lazar Sakan, kreativni menadžer kompanije New Moment i voditelj emisije Jelen Top 10. Spot je režirao Boris Miljković, autor kultne muzičke emisije iz 80-tih Rokenroler i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti.

Spot je sniman u pozorištu Atelje 212 i predstavlja pozornicu na kojoj se spajaju grčki filozofi na Rafaelovoj fresci “Atinska škola” sa legendama rokenrola. Platon je uz Jimi Hendrixa, Aristotel pored Bob Dylana

“Veza koja stvara upitanost ima odgovor. Mudraci Atinske škole podarili su kolevci civilizacije filozofiju, umetnost, pravo, teologiju… Njihova težnja bila je traganje za istinom, lepotom i dobrotom. Nije li to i čežnja muzičara? Rokenrol ritmom bunta traži smisao u haosu i odgovornost u slobodi”, objasnili su članovi benda KKN, a kako izgleda spoj kafane, rokenrola i remek dela “Atinska škola”, otkrijte ovog ponedeljka, 22. oktobra od 20h na MTV-u.

Foto: Vladimir Tasevski

Izvor: MTV Adria