PODELI

Kanda Kodža i Nebojša prvi je izvođač čiji je nastup potvrđen na sedmom izdanju Supernatural festivala 21. aprila, u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu.

Ovo će ujedno biti i prvo gostovanje benda KKN na ovom festivalu.

Festival Supernatural nastao je 2007. godine sa ciljem da se obeleži svetski dan Planete zemlje i podigne svest građana o bitnim ekološkim pitanjima.

Sedmi po redu Supernatural festival održaće se 21. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu. Svi posetioci koji ove godine ponesu garderobu koja im više nije potrebna , moći će na festival da uđu besplatno. Tako ove godine, pored ekološkog, festival ima i humanitarni karakter budući da će sva prikupljena garderoba biti donirana Crvenom krstu Beograda.

Za sve koji odluče da ne recikliraju, na kapijama festivala ulaznica će iznositi 400 dinara.

Festival će imati bogat muzički, ekološki i program za najmlađe. U okviru zelene pijace i zelene učionice predstaviće se veliki broj organizacija, izlagača i predavača.

Supernatural park, prostor na kome će se festival održati drugu godinu za redom, je projekat Supernatural pokreta, koji je započet prošle godine u saradnji sa opštinom Palilula. Nekadašnja divlja deponija građevinskog šuta pretvorena je u park sa idejom da se ovaj prostor vrati prirodi i da Beograđani dobiju još jednu zelenu oazu na Dunavu koju će rado posećivati.

Za sve dodatne informacije posetite www.supernatural.rs .