PODELI

Osječki reper Kandžija sa svojim Golim ženama održaće veliki koncert u prostoru zagrebačke Močvare u subotu, 15. juna.

Osim poznatog borca za pravdu i humaniste, na pozornici kluba prigodno će im se pridružiti i porno rap duo Krankšvester koji čine iskusni igrači koji vole sve što vole mladi – Sett i 3ki Stil.

Nakon odličnog koncerta održanog ovog februara u prepunom klubu Žedno uho, Kandžija je spreman za live svirku pred većim zagrebačkim auditorijumom.

Ovog puta, mesto zločina je Močvara kojom će odzvanjati poznati funk groove-ovima, odlični beatovima i sarkastičnim tekstovima.

Slavonci koji trenutno čine najbolji deo hrvatskog hip hopa; Kandžija, već duže poznat kao najbolji freestyler na ovim prostorima, a koji iza sebe ima 3 studijska albuma – Narodnjaci, Koktel od rakije i Zlatne žbice – te Krankšvester, underground duo sa samo jednim video spotom, odmeriće snage, a osim odličnog koncerta posetioce već od 16 sati čeka druženje uz dva slavonska kotlića jelenetine, igranje ping-ponga, radionicu popravljanja bicikala i DJ-ing!

Ulaznice se mogu kupiti u zagrebačkom Dallas Music Shopu u Tkalčićevoj 7 po ceni od 45 kn u pretprodaji i 65 kn na dan koncerta.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.