Kantautorsko veče na kom će nastupiti Dojo i Nikola Nešković biće održano u već kultnom subotičkom kafeu “Grunf” u subotu 30. juna od 21h.  
Projekat Dojo nastao je početkom 2010. godine, kao samostalni novosadski singersongwriter/lo-fi/film music projekat sa primesom izvornog pevanja iza kog je stajala Dunja Dačić. Muziku projekta Dojo karakteriše netipična kombinacija vokalnih elemenata, koji stvaraju specifičnu atmosferu poput filmske, sa tradicionalnim pevanjem sa Balkana. Dojo je samostalno izdala EP “Endings”, album “Solstice” i singl “Mist”, a u Grunfu će izvesti i pesme sa novog EP-ja “Wings of Water”.

Nikola Nešković je kantautor iz Velikog Gradišta, Srbija. Autorske pesme stvara od 2000. i poznat je kao (izmenavremena) i Wystan Whitman. Živi i radi u Novom Sadu i sarađivao je sa umetnicima kao što su Ed Askew, Ivan Čkonjević, Novi je Odmetnik i Pjesnik Dodira. Nakon dva prošlogodišnja EP-ja – “Praskozorja” sa Izneverenim Očekivanjima (Etiketa 4) i “Zapevaj” (Pop Depresija) i mini turneje sa Giletom & Magic Bush, ove godine oglašava se singlom “Maj”.

Svirka počinje u 21h i ulaz je besplatan.