U sklopu humanitarne akcije „Svi smo mi Hiplex“ večeras, 9. studenog (nedjelja) u zagrebačkom Klubu održat će se koncert Kein Engela (Rammstein Tribute) i Joy Jestera.

Sav prikupljeni novac ide za liječenje Hinka Plešnika koji je obolio od teške bolesti ALS.

Kein Engel Rammstein Tribute bend osnovan je 2010. godine, sa idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammsteina. Bend nastupa u trajnoj postavi koju čini pet muzičara s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom. Za najprepoznatljiviji dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju zaslužan je priznati hrvatski producent i DJ – Seraphim Codex, koji povremeno nastupa s bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

Joy Jester , band koji je nastao između Petra Stažnika (bubanj) i Ane Hrabrov (vokal) 2014. godine. Nakon nekoliko mjeseci im se pridružio Denis Družić na gitari te Branko Štrbić na bas gitari. Kako su nastajale pjesme tako se sve više izražavao poseban stil kao mješavina rocka, funka, bluesa i reggaea.

Početak je u 20h, a minimalna donacija 20 kuna.