Za ljubitelje gitarske muzike, đuskanja, skakanja, rokenrol i punk muzike, u petak, 8. aprila, svoj koncert će održati Keni nije mrtav uz beogradske punk sastave BG Bagra i H2O2 u Božidarcu.

Keni nije mrtav je jedan od predvodnika nove generacije domaćeg rokenrola, poznat po sjajnim koncertnim žurkama. Proteklu godinu su završili izdavanjem albuma “Ajmo da plešemo” i rasprodatim koncertom u sali Amerikana, a pred beogradsku publiku se vraćaju u kultni Božidarac koji pod etiketom “Vračar Rocks” godinama unazad pravi odličan program sastavljen od raznih gitarskih i rep izvođača.

 

Keniji će ovog puta podeliti binu sa dva beogradska punk sastava. U želji da se podsete svojih početaka i prvih nastupa pred publikom odabir je pao na dva atraktivna punk benda, miljenika beogradske punk publike.

“Vidimo se u petak. Nikada do sada nismo svirali u Božidarcu i ovaj poziv nismo mogli da odbijemo. Spremite se za sjajno veče i dosta dobre muzike!”, poručuju Keniji pred beogradski koncert kojim će otvoriti niz ovogodišnjih nastupa.

Koncertni prostor Božidarca otvara se u 20 časova.
Ulaznice su u predprodaji po ceni od 500 RSD u prodavnici Felix Shop, TC Sremska i Božidarac Cafe. Na ulazu na koncert iznosiće 600 RSD.

Foto: promo