PODELI

Nakon nešto više od godinu dana od kada je Predrag Drčelić Skaki okupio Koalicioni Sporazum, došao je red i na prvo zvanično, studijsko izdanje benda.

EP „I samo mrak“ donosi pet novih numera na prepoznatljive tekstove i glas nekadašnjeg frontmena Trule Koalicije, a najavljen je spotom koji je urađen za naslovnu pesmu „Mrak“.

Koalicioni Sporazum je formiran u Gornjem Milanovcu, 2014. godine. U tom periodu snimaju pesme „Doviđenja“ i novu verziju za „Sećanja“, inače jednu od pesama sa samog početka Trule Koalicije. Prvobitna postava, pored Skakija, uključivala je Bilija, Božu, Relju i Andriju, gde poslednja trojica usled raznoraznih obaveza mesto ustupaju novim članovima, pa sadašnju postavu, koja je i snimila novi materijal, čine: Predrag Drčelić – vokal, Jasna Kinđić – prateći vokali, Dragan Cvetanović Ceja – bas i prateći vokali, Dragan Arsić Tilt – gitara, Slobodan Vuković Billy – gitara i Jovan Tomić – bubnjevi.
Album je izašao kao samizdat na CD-u, a u skorije vreme planirana je i promocija na internet muzičkim servisima. Fizičko izdanje, tj. CD, zainteresovani već sad mogu naručiti kontaktom putem Facebook stranice ili putem email adrese: koalicionisporazum@gmail.com.