PODELI

Posle otprilike godinu dana, najavljujemo sedmo izvođenje u Novom Sadu, monodrame već legendarnog glumca, vrhunskog komičara, nadaleko poznatog Andrije Miloševića, pod imenom “Idem putem pa zagrlim drvo”, i ovaj put u Srpskom narodnom pozorištu a u nedelju 21. februara 2021, sa početkom od 19,30 časova.

Prvo izvođenje predstave je održano je 7. marta 2019 godine u pozorištu Teatar na brdu u Beogradu, a u Novom Sadu se održalo već 17. marta u Srpskom Narodnom Pozorištu i od tada već šest puta za novosadsko izvođenje predstave svaki put su sve ulaznice prodate desetak dana ranije. Poslednji put, pre tačno godinu dana.

Ovo je u stvari tragikomedija koja priča o sinu jedincu koji u 40-oj godini traži za njega idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje, kao i do sad njegova mama, koja ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje.

Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaleči raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao… I na kraju opet ništa. Mamin sin je ostao to što i jeste.. A kako…, videćete na samoj predstavi.

Tekst za predstavu napisao je takodje legendarni Miodrag Karadžić koji je do sada stvorio toliko mnogo uspešnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić. Predstava će se organizovati uz pridržavanje svim odredbama i merama preporučenim od strane Kriznog štaba i uz smanjen broj prisutnih posetilaca.

Ulaznice za predstavu, po ceni od 1.500,00 dinara se mogu nabaviti “on lajn” preko sajta ili na blagajni Srpskog Narodnog Pozorišta.