Do petka, 28. februara, kompleti ulaznica za predstojeći Nišville Jazz Festival, koji će biti održan od 14. do 17. avgusta, mogu se kupiti po promo ceni od 1.500,00 dinara.

Od subote, 1. marta, biće pušteni u prodaju kompleti ulaznica po novoj promo ceni od 2.000,00 dinara, koja će biti aktuelna do Svetskog dana džeza 30. aprila. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao online putem na www.eventim.rs.

Jedan komplet važi za jednu osobu i prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor ulaznice se poništavaju, a posetioci umesto njih dobijaju narukvice uz koje će ulaziti na festival narednih dana i s kojom će tokom jedne večeri moći da izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.

Prodajna mesta u mreži Eventima u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, knjižara Delfi – Voždova 4, Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8, Astours – Obrenovićeva bb – PC Gorča i Bulevar Nemanjića 87, TA Big Star – Cara Dušana 65, Travego – Cara Dušana 37, Mladinska knjiga – Obrenovićeva 42 – TPC Forum, Fun travel – Obrenoviceva bb – PC Gorča, Win Win Niš – Cara Dušana 35.

Učešće na Nišville Jazz festivalu 2014 do sada su potvrdili brazilska pijanistkinja i pevačica Tania Maria, američka pevačica nigerijskog porekla Iyeoka, kao i najbolji evropski big bend Brussels Jazz Orchestra.