PODELI

U petak, 22.marta, u 22h, u Plaza centru (Arena Fun Factory), a u organizaciji SKC Kragujevac, nastupiće Svi na pod!

Svi na pod! su pažnju najšire javnosti privukli kao dvostruki prvoplasirani bend na „Jelen Top 10“ listi sa pesmama „Bugi vugi“ i „Bez plana“, a ujedno su i domaći bend sa najviše nedelja provedenih na ovoj listi! Bend čine pevačica Bojana Vunturišević, bubnjar Goran Milošević, basista Ivan Mihajlović i gitarista Ivan Mirković. Prepoznatijivi zvuk saksofona i flaute donosi Jamal Al Kiswani, dok Petar Rudić, osnivač i producent benda, uživo nastupa iza svoje studijske opreme.

Album “Prvi!” objavili su u oktobru 2011. godine za Mikser Music, a na njemu se nalazi 12 pesama. Bend je dosad nastupao na festivalima kao što su Exit, CinemaCity, Guitar Art, Trenchtown, Supernatural, BELEF i Nisomnia. Svi na pod! su prošle jeseni bili i na seriji koncerata u Ljubljani, Zagrebu i Sarajevu gde im je kao gost nastupao i Vlada Divljan. U protekle dve godine, Svi na pod! su podelili scenu i sa inostranim zvezdama kao što su Juliette Lewis, Massive Attack ili AIR.

Ulaznice po ceni od 350 dinara za kragujevački koncert su u pretprodaji od četvrtka 7. marta u SKC, Arena Fun Factory i Dr. Studio Music Store.