Kultni beogradski sastav 357 prvi put posle duže pauze uživo nastupa u Beogradu 16. februara u novootvorenom klubu Escape.

Još od 1996. godine kada je bend oformljen, publika je uživala u njihovom specifičnom stilu koji karakteriše fuzija muzičkih žanrova: hard rock-a, ska punk-a, reggae-a i folck-a. Na samom koncertu će sem već dobro poznatih hitova grupa izvesti i nove pesme “A Song For The End Of The World” i obradu pesme „Noćas mi srce pati“ Tome Zdravkovića, koja bi trebalo da bude soundtrack u biografskom filmu o legendarnom pevaču kafanske muzike.

U prepoznatljivom zvuku kojim pleni ovaj kultni sastav srpske rok scene, publika će uživati u klubu na savskom šetalištu, koji se nalazi ispod Kalemegdana (između beton hale i restorana Bella vista), a koji će u budućnosti predstavljati važno mesto na mapi beogradskih alternativnih klubova.

Koncert će početi u 22h, karte u pretprodaji se mogu naći od utorka, 12. 2. u Kobazz skate shop-u, TC Sremska (prvi sprat) po ceni od simboličnih 200 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=creKMTIbW0I

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=creKMTIbW0I

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.