Bivši frontmen legendarnog slovenačkog rok sastava Lačni Franc, Zoran Predin, održaće dugočekivani koncert pred beogradskom publikom u klubu “BitefArtCafe” u četvrtak, 20. marta.

Lačni Franc je ostavio poseban otisak u jugoslovenskoj muzici novog talasa. Bavio se i romskom muzikom i džipsi svingom, filmskom, pozorišnom i televizijskom muzikom, plivao kroz razne žanrove i aranžmane.

Ovaj pevač i kantautor nastavlja solo karijeru posle raspada benda, pevajući hitove poput: Praslovan, Bog nima telefona, Vaterpolist, Ne mi dihat za ovratnik, Čakaj me ili Naj ti poljub nariše ustnice, koje su postale deo njegovog koncertnog repertoara.

Na koncertu u Beogradu publika može očekivati vremeplov kroz njegovu karijeru, uz pesme koje su obeležile generacije. Njegov specifični vokal i gitara učiniće intimni užitak uz ograničen broj Predinovih fanova, trenutkom za pamćenje i prepričavanje.

Ulaznice će biti u prodaji od srede, 12.3. u klubu “BitefArtCafe” radnim danima od 18 do 22h, a petkom i subotom i za vreme programa u klubu.

Cena u pretprodaji je 1000 dinara.