Kralj Čačka nastupiće 15. juna  u 20.00h ispred Darka Rundeka na njegovom koncertu “Apocalypso Now” na beogradskom stadionu “Tašmajdan”.

“Za mene, to je čast, zadovoljstvo i novo, dragoceno iskustvo uz zahvalnost što smo pozvani da sviramo na tako velikom događaju. Darkov rad iz vremena Haustora i kasniji nastavak u autorstvu je dosta uticao na mene kao autora, na neki način me gradio uz uticaje ostalih autora, a publika može očekivati da ćemo je polako ali sigurno uvesti u Apokalipsu danas”, kaže Kralj Čačka.

Singl “Moj Avatar” pre dve godine predstavio je domaćoj javnosti Kralja Čačka, odnosno pevača i gitaristu Nenada Marića, a nedavno je objavio prvi album “Zemlja snova” (izdavači su Pop depresija i Odlični hrčak), koji je tu da “podvuče crtu, obraduje fanove i oslobodi mesto za nove pesme, nove priče i sudbine”.

Kralj Čačka je nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju, mada oni koji vole reference to mogu nazvati mešavinom džeza, rokenrola i šansona, a nije mali broj onih koji ga nazivaju “srpskim Tomom Vejtsom”.

“Sada je vreme za nove avanture, nove koncerte…”, kaže Kralj.

Rundek je povodom 20 godina od izlaska svog prvog samostalnog albuma “Apocalypso” ponovo okupio veliki bend za regionalnu turneju koja kreće 15. juna koncertom na stadionu “Tašmajdan” u Beogradu. Ulaznica za parter i tribine košta 1.500 dinara preko mreže Eventim.

Foto: Ivana Jovanović