Zbog velikog interesovanja novosadske publike, u sredu, 16. novembra, sa početkom u 20 časova, u amfiteatru J. P. SPC Vojvodina (SPENS), ponovo će se održati STAND UP SHOW večeri, uz Kruševac geto, pod radnim nazivom „Kraljica Snežana l”.

Ovaj, već uveliko Kruševljanima poznat rep sastav, čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami.

Grupa je nastala 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Na vrlo duhovit i komičan način bave se opštim provincijskim društvenim temama, kako kroz pesme, tako i kroz skečeve, koji u poslednje vreme privlače sve veću pažnju i van Kruševca. Autori su muzike za predstavu „Čekajući Godoa”, koja je trenutno aktuelna u Kruševačkom pozorištu. Prva pesma koju su objavili nosi naziv „Kruševac Geto” i po njoj odlučuju da daju ime grupi. Posle toga nižu hitove kao što su „Idemo na more”, „Ljubav ispred Duoma”, „Kad ćeš sine da se ženiš”, „Market”, „Taksisti”, „Rakijara” itd.

Ne trude se da pobegnu od onoga što jesu, da menjaju svoj dijalekat, pogađaju naizgled sasvim normalne, svakodnevne teme i situacije sa kojima se svi mi susrećemo i baš zbog toga jesu posebni. Publiku su već pridobili, a u poslednjih nekoliko meseci njihova popularnost sve više raste, što pokazuju kako pregledi na Youtube-u, broj pratilaca na društvenim mrežama i brojni nastupi van Kruševca.

Njihov stand up nastup predstaviće nam ljude iz njihovih skečeva, način na koji oni vide mnoge društvene probleme i situacije, a sve u kombinaciji sa duhovitim rap pesmama koje prate svaku njihovu priču.

Ovo će biti peto novosadsko izvođenje ove, do sada, kod publike u svakom smislu odlično prihvaćene predstave odigrane u mnogim gradovima Srbije, a uz dug i gromoglasan aplauz novosadske publike.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu nabaviti kroz prodajnu mrežu GIGSTIX-a i online na www.gigstix.com.

Foto: Promo