PODELI

Udruženje Kulti-Više, u saradnji sa Domom omladine Beograda, organizuje veliki besplatni muzički festival, u okviru koga će nastupati 10 bendova i 2 DJ-a, sa programom od 20h do kasno u noć.

Ideja festivala jeste da se prikaže evolucija muzike od jazz-a i funk-a, preko hip hop-a, punk-a i rock i metal muzike, do eletronike koja je ostavljena za kraj. Takođe, organizatori žele da pošaljemu poruku solidarnosti muzičara i samih slušalaca u podršci mladih umetnika sa ovih prostora.

To nije sve, pripremljena su razna iznenađenja za sve koji dođu, zato što pre bukirajte svoj 13.1.2015. na Kult Festivalu u Sali Amerikane Doma omladine Beograda.

Prvi na bini nastupiće mladi jazz kvartet Evidence, zatim bend Quaterbuzz iz Beograda, nakon koga će regge zvukom obojiti program grupa Aman Zaman. Nakon njih, grupa Ljubičice & Co, Mentalna Korekcija i bend Sextasy kao nosioci punk, odnosno rock zvuka, da bi nastavili glasno, odnosno sa bendom Loud, kao i dobro poznatim beogradskim bendom Dot the Eye. Program bendova zatvaraju Freaky Fight for Freedom i Void Inn, a čitav program kreće od 20 časova. Za kraj večeri, ostaviljena je DJ podrška True Thin-a i Subvice-a.

Za one koji nisu u prilici da prisutvuju događaju, Beton radio omogućio je live stream čitavog događaja preko sajta www.betoradio.rs.

Ink in blood tattoo studio iz Beograda najhrabrijeg posetioca nagrađuje tetovažom, dok čitav događaj prethodi otvaranju sajta udruženja Kult i Više.

Generalni sponzori događaja su Ultra Energy Drink i Amstel, dok su prijatelji festivala Skala BG, Bojan Popaj (www.svezaduvan.com), Zla Zla Shop i Urban Dart iz Zemuna.

Nagalašavamo da je ulaz na događaj besplatan, dok je na ulazu potrebno imati neku vrstu ličnog dokumenta.