U spotu „Gora“, instrumentalu Mladena Pecovića, imate priliku da uživate u spoju prirodnih lepota i zvuka ovog mladog umetnika.

Spot je sniman u Užicu.

Mladen Pecović je profesionalni gitarista, rođen u Užicu, živi i radi u Beogradu. Završio je Srednju muzičku školu „Stanković“ u klasi profesora Karamarkovića. Muzikom se bavi poslednjih 15 godina. Nakon mnogo godina sviranja u raznim bendovima i sa mnogim pevačima, rešio je da sebi oslobodi prostor i vreme za samostalni, autorski rad.

U pripremi je album izmešten iz svih stilova koji će predstaviti njegov stav o muzici.

Pesma „Gora“ je obrada sa kojom je u martu i aprilu nastupao na Guitar Art festivalu u kategoriji etno gitare i Omiš guitar festu i pobedio na oba takmičenja. Ove pobede inspirisale su ga da za pesmu snimi i spot.

Spot je snimljen  na više lokacija Užičanima dobro poznatim: Stari grad, železnički most i kod hidrocentrale na plaži.

“Čudno kako kada prolaziš tuda svaki dan zanemariš potpuno kako to sve zapravo izgleda. Spot je sniman u gradu u kom sam odrastao, na mestima koje volim i koja imaju neku nestvarnu vanvremensku atmosferu. Imao sam sreću da upoznam ekipu na čelu sa režiserom Dušanom Babićem koja mi je izašla u susret i kreativnošću i entuzijazmom i uspela da ponese ovu muziku na pravi način.” – izjavio je Mladen za naš portal i dodao: “Pesma je snimana u Studiu 3000, za koji inače snimam po potrebi, kod mojih kolega i prijatelja. Originalnu kompoziciju je pisala Brankica Vasić Vasilisa i nalazi se na albumu “Amanet”.”

Osim autorskog rada, kojem je sada posvećen za album koji je u pripremi, Pecović svira i akusticnu muziku, učestvuje u nekoliko autorskih projekata kao što su Gis Maj Es i grupa Ljudi, ima i svoj bend.

Mladen smatra da muzika nije takmičenje i njegov jedini pravi motiv za bavljenje njome je ljubav prema istoj.

U spotu “Gora” se pojavljuje glumica Tanja Knezević. Za šminku, frizuru i kostim bila je zadužena Ivana Nestorović. Direktor fotografije je Gavrilo Vuković, a montažu, scenario i režija potpisuje Dušan Babić.

Što se tiče audio produkcije uz Mladena na gitari u pesmi je bass odsvirao Ivan Marković Bambi. Mix i mastering uradio je Marko Kon (Studio 3000), snimatelj je Goran German, a za aranžman je zaslužan Igor Ivković.

Spot pogledajte ovde.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.