PODELI

U zagrebačkom Domu sportova, u subotu 10. februara održaće se treći po redu koncert “Antivalentionovo”.

Ovog puta će uz začetnike i rezidente ANTIVALENTINOVA, popularni bend LET3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju pa nas tako i ove godine čeka petosatni koncertni spektakl.

Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcenjenijih hrvatskih bendova koji će se, uz live izvođenje svojih hitova kao što su ‘Veseljko’, ‘Guzice i sise’, ‘Mater’, ‘Fantastična’ i mnoge druge, sasvim sigurno na bini i pred publikom Antivalentinova osećati kao riba u vodi!

Ko je drugi headliner ove velike antivalentinovske fešte, otkrivamo za mesec dana! Bez sumnje, biće ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu koja nam garantuje još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smete propustiti!

Tradicionalno i ove godine u prodaji će jedna ulaznica vredeti za dve osobe, a tu su i pojedinačne za samce i usamljene lovce koji misle da će po mračnim ćoškovima dvorane moći odvajati i loviti najslabije primerke antivalentinovske populacije.

Ulaznice za Antivalentinovo 3 u prodaji su od 10. oktobra preko Eventima (eventim.hr), a moći ćete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb) te u rečkom Dallas Music Shopu.

U prodaji su ‘early bird’‘ ulaznice po ceni od 100 kn za dve osobe i 60 kn za jednu osobu. Akcija za ‘early bird’ ulaznice traje do 12.11.2017.

Od 13.11.2017. do 31.12.2017. ulaznice za dve osobe prodavaće se po pretprodajnoj ceni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po ceni od 80 kn.

Od 1.1.2018. cena ulaznica biće 160 kn za dve osobe i 90 kn za jednu osobu.

Važno je napomenuti da je ‘early bird’  ulaznica ograničen i prodavaće se do isteka zaliha, što znači da je lako moguće da ih i pre 12.11.2017. ne bude više u prodaji.

Antivalentinovo je s pravom steklo epitet najvažnije rock fešte godine, postalo je simbol pravog jednodnevnog festivala za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vreme Valentinova i događaj za koji se uvek traži ulaznica više.