PODELI

U novosadskom Gerila baru u petak, 18. januara, nastupaće bend Letu štuke. Ulaznice po ceni od 1200 dinara mogu se kupiti u Gerili svakog dana. Početak koncerta je u 22.30h.

Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena frontmenom i istaknutim autorom Dinom Šaranom već s prvim studijskim albumom koji je pod imenom „Letu štuke“ objavljen 2005. godine, izazvala je veliko zanimanje u celoj regiji, kako među publikom tako i kritikom koja ga je odmah svrstala među vodeće alter-pop naslove.

Naredna dva studijska albuma „Proteini i ugljikohidrati“ (2008.) i „Brojevi računa“ (2011.) iznedrili su naslove poput „Tesla“, „Paranoja“, „Psycho“, „Sami“, „U ovom svjetu“, „Bella dona“ koji su uz prethodne „Minimalizam“, „Mjesto za dvoje“, „Sunce“, „Šutiš“ doneli kultni status među velikim brojem poklonika.

Letu Štuke nakon sedam godina albumske apstinencije 2018. objavili su svoj četvrti studijski album „Topla voda“ s kojim se publika već upoznala kroz singlove „Bože zdravlja“, „Supermarket“, „Bočice“ i „Zemlja gori“ na kojoj je došlo do kolaboracije s ekipom iz Dubioza kolektiv. Prema prvim reakcijama publike i same kritike Štuke nastavljaju tamo gde su stale, oduševljavajući publiku kako novim pesamam tako i energičnim koncertnim nabojem.