Studio Šapat, poznat po svom posvećenju promovisanju autorske muzike, upravo je obradovao ljubitelje pop-punk zvuka snimkom Live Session-a sa bendom Shoplifters. Ovaj nezavisni studio, čiji je fokus na podršci mladim talentima, povremeno pruža priliku i starijim izvođačima čije stvaralaštvo nije dovoljno zastupljeno u javnom prostoru.

U saradnji sa Shopliftersima, Šapat je zabeležio živahnu izvedbu njihovih pesama u svom studiju, pružajući publici priliku da uživa u autentičnom pop-punk zvuku koji karakteriše ovaj novosadski bend. Ova saradnja ističe posvećenost Šapata podršci lokalnih talenata i širenju raznolikosti muzičke scene.

“Cilj Šapata je da podrži autentične izraze muzičkih talenata, posebno mladih, ali takođe želimo da damo prostora i iskusnijim izvođačima čija dela možda nisu dovoljno prepoznata,” poručuju iz Šapata. “Snimanje Live Session-a sa Shopliftersima je bilo izuzetno iskustvo, a nadamo se da će ova saradnja inspirisati i druge bendove da ne odustaju od svog zvuka i vizije.”

Ceo nastup benda, intervju, “Tvoj zvuk” i “Tvoj stih” možete pogledati na YouTube kanalu Šapat.

Ako ste u prilici da podržite rad Šapata, to možete uraditi OVDE kupovinom virtuelne “kafe” u vrednosti od 1€, 3€ ili 5€.