PODELI
Foto: Marina Pešić

Bend Lagana Sreda je u sredu 20. novembra u emisiji “Bunt” premijerno predstavio spot za singl “To je ljubav”.

Nakon velike letnje turneje i sjajnih nastupa na Exit festivalu, Belgrade Beer Festu, Arsenal festu, Bedem festu, Ok festu na Tjentištu, Love festu u Vrnjačkoj Banji i drugim festivalima, aktuelni pobednici petog “Bunt rok festivala” pripremaju debi album, a ovo je drugi singl koji ga najvljuje.

U jednoj od glavnih uloga u spotu možemo videti i Olivera Nektarijevića, frontmena sastava “Kanda, Kodža i Nebojša”. Čuveni muzičar je želeo da podrži rad mladjih kolega. Trio “Lagana Sreda” krišom ulazi u Oliverov stan, koji se bezbrižno sprema za spavanje. Kao što možemo videti u samom spotu nastavak sledi u narednoj epizodi, ovo je tek početak njihove priče.

Autor video spota je David Meržan, dok je pesma snimljena u studiju “Mašina 23” u produkciji Saše Otaševića.

“Lagana Sreda” je mladi autorski rok bend koji je  geografski teško locirati. Iako rođeni u različitim gradovima Srbije : Leskovac, Arilje i Banovci – Beograd, kao centar ovog Bermudskog trougla, mesto je gde su se pronašli. Vokal i gitara pripadaju Stefanu Niketiću, bas gitaru svira Filip Janjić, dok je za bubnjevima Ognjen Martinović. Svoj zvuk opisuju kao sirovu rokenrol energiju sa primesama trenutnog raspoloženja. Pobednici su petog “Bunt rok festivala”, kao i “Demo festa” u klubu “Fest”.