Novi brend žurki pod nazivom Login će svoj debi imati 23. februara u Hali Kanala 9 u Novom Sadu.

Headliner ovog događaja je Miloš Vujović, član Tauten familije koji aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već 15 godina. Njegove pesme ali i miksevi odišu specifičnim tehno karakterom. Iza sebe ima mnogobrojne nastupe po celoj Srbiji, kao i u Holandiji, Hrvatskoj i Makedoniji. Takođe, nastupao je i na afirmisanim festivalima kao što su EXIT i Green Love festival.

Uz Miloša će nastupiti Marshall i Olah, koji će vrteti “back to back” set. Olah se za muziku počeo zanimati 2009. godine, a 2014. prvi put čuje techno zvuk koji ga kupuje u potpunosti. Preslušavajući setove današnjih velikana elektronske muzike 2016. godine čini svoje prve DJ korake. Prepoznatljiv po energičnom tech-house i techno zvuku koji ne ostavlja densflor ravnodušnim.

Nemanja Milanović poznatiji kao Marshall je novosadski Dj koji je svoje prve DJ korake pravio sa 16 godina. Inspirisan je velikim imenima poput Richie Hawtina, Carl Cox-a i Marco Carole i postao je prepoznatljiv po kombinacijama deep/dub tech housa i techna. Do sada je zabeležio nastupe na raznim lokacijama i delio pult sa regionalnim Dj-evima.

“Back to back” set će takođe izvesti Poskok i Vili. Marko Jovanović – Poskok iza sebe ima odličnu saradnju sa organizacijama od kojih je jedna i trenutno nova organizacija pod nazivom Log in gde će 23. februara prvi put stati na ozbiljniji dj pult i okušati se sa te strane. S obzirom da prvi put nastupa, podršku će mu pružiti Stefan Vilimonović Vili koji se Dj-ingom bavi već 6 godina. Njegove setove krase najviše tech-house i techno, sa dosta groove-a i vokala.

Za DJ pultom će se to veče naći i duo Ying Yang koji čine Elena Balaška i Bojana Uzelac. Iznenađuju deep i dark zvukom koji prevazilazi očekivanja. Publika je imala priliku da ih čuje u klubovima kao što su  Ignite Night Club, The End Night Club, Puberaj i mnogi drugi. Ove mlade devojke za samo dve godine svog rada uspevaju da žare klubovima od Subotice do Vrbasa, preko Bečeja, Zrenjanina pa sve do Novog Sada.

Još jedan performer te večeri će biti i Nemanja Pavlović Muhi čiji techno je lako prepoznatljiv – tvrd, brz, sa esid prizvukom koji izlazi iz više kanala preko Traktor-a i Ableton-a. Sa produkcijske strane, izdao je EP za etikete The Seed, Hybrid Rec kao i singl sa Fanatic Funkom. Do sada je beležio nastupe na raznim lokacijama, klubovima, radio emisijama i festivalima. Delio je DJ pult sa najvećim domaćim i regionalnim DJ-evima kao što su i sa Fatima Haji i Oxia.

Login je novoosnovana organizacija koja ima za cilj promovisanje mladih multimedijalnih umetnika, očuvanje kulturne baštine, produkciju savremene umetnosti kao i neformalno obrazovanjem mladih i upućivanje na kulturne sadržaje. Neki od ciljeva ove organizacije jesu i u oblastima omladinskog kreativnog rada, promocijom zdravih stilova života, kao i u oblasti podizanja stepena informisanosti među mladima.

Ono što karkateriše Login organizaciju jeste pružanje prilike mladim lokalnim DJ – evima  da se afirmišu kroz nastupe na kojima će svoj muzički stil promovisati i ostvariti komunikaciju sa novosadskom publikom. Na taj način žele da utiču na razvoj i svest mladih ljudi muzikom i multimedijalnim dogadjajima. Takodje, u planu imaju i mnogobrojne radionice koje će ubuduće voditi članovi organizacije koji deluju na raznim poljima umetnosti.