PODELI

U klubu Kragujevačkog Doma Omladine, bend Ludak u razvoju, održao je javnu promociju novog CD-a “medioKRETEN”.

Veliki broj okupljenih Kragujevčana je imao priliku da premijerno čuje pesme sa novog albuma, i kupi svoj primerak trećeg studijskog albuma benda, koji je nedavno izašao pod etiketom Take it or leave it.

Uvodna reč na otvaranju promocije je pripala PR-u Doma omladine, Vladi Paunoviću, koji se obratio vernim fanovima, prijateljima i kolegama benda. Javnu promociju je bend iskoristio da po prvi put uživo odsvira kompletan materijal sa novog albuma, a na bini se našao i gost sa numere “Nakaza”, Milan Mimmy (Violet).

Svirački deo pomocije, LUR je zatvorio najvećim hitom sa predhodnog albuma – “Prazan si”, a druženje sa fanovima je nastavljeno, fotkanjem, potpisivanjem diskova i majici benda.

Promociji su prisusvovali i prijatelji i kolege iz bendova ČBS, Six Pack, KBO!, Violet, Forever Storm, kao i mnogi drugi. LUR je u rodnom gradu otpočeo svoje aktivnosti vezane za novi album, kojima će koncertno promovisati nov materijal, ali i svirati fanovima punk rocka već dobro poznate hitove sa predhodnih albuma.

Već ovog vikenda, u okviru dvodnevnog Uskršnjeg Punk Rock Marathon-a, Palančani će imati priliku da slušaju LUR u kultnom klubu KM64.