PODELI

Lude Krawe punih 16 godina postoje. Izdali su pet studijskih albuma, a trenutno je aktuelan EP „Reinkarnacija“ koji se krajem 2011.godine pojavio na online etiketi muzičkog magazina Nocturne. Na EP-u se nalazi šest pesama koje su izazvale sjajnu reakciju publike. Početkom proleća krenuli su na promotivnu turneju u zemlji i regionu.

Koncertno su vrlo aktivni i posle nekoliko festivala na kojima su učestvovali ovog leta, 02. septembra sviraju ponovo u Beogradu, ovog puta u malo drugačijem ambijentu. A evo i kako Krawe najavljuju taj koncert:

“Dragi naši,

rešili smo da iskoristimo to što smo prvi na Jelen top listi, zakazali smo svirku na “Lađi” i hoćemo da zgrnemo pare preko noći. Sad je trenutak, sad ga lomi!!!!

Naša namera da postanemo popularni i bogati se neće ostvariti bez vaše pomoći, zato spremite po 250 kinti (nije strašno, je’l da?) i dođite u nedelju 2.septembra na “Lađu”.

Pre nas će svirati drugari iz Obrenovca, zovu se Bukowski i morate ih videti, opasni su 🙂

Za one koji ne znaju (nije valjda da i takvih ima?), splav “Lađa” se nalazi ispod Brankovog mosta, sa novobeogradske strane.”

Šta drugo reći nego vidimo se tamo!