Foto: Ilaria Leie

Grupa Maneskin objavila je album “Rush!” koji je odmah po izlasku zaposeo vrhove top lista u čak 20 zemalja. Članovi grupe kolektivnim venčanjem proslavili su izlazak albuma.

Na albumu “RUSH!”  se nalaze hit singlovi: “Supermodel”, “Mammamia”, balada “The Loneliest” i najnoviji “Gossip” sa Tom Morellom. Odmah po izlasku album se našao na vrhu iTunes lista u ček 20 zemalja, među kojima i u: Americi, Italiji, Francuskoj, itd.

Producenti albuma su Max Martin i Fabrizio Ferraguzzo, sadrži 17 pesama snimljenih na različitim lokacijama od Italije do Japana, kao i na engleskom i na italijanskom jeziku.

Da bi obeležili izlazak ovog albuma Damiano David, Victoria de Angelis, Thomas Raggi i Ethan Torchio organizovali su kolektivno venčanje jedni sa drugima u Palazzo Brancaccio u Rimu, gde je njihova priča i počela. Venčanju su, između ostalih, prisustvovali reditelji Paolo Sorentino i Baz Luhrmann, muzičar Machine Gun Kelly, pevačica Sabrina i mnogi drugi gosti.

Od februara Maneskin nastavljaju sa svojom LOUD KIDS turnejom, gde će održati ukupno  32 koncerta pred oko 500 000 fanova.

Spisak pesama

 1. Own My Mind
 2. Gossip Feat. Tom Morello
 3. Timezone
 4. Bla Bla
 5. Baby Said
 6. Gasoline
 7. Feel
 8. Don’t Wanna Sleep
 9. Kool Kids
 10. If Not For You
 11. Read Your Diary
 12. Mark Chapman
 13. La Fine
 14. Il Dono Della Vita
 15. Mammamia
 16. Supermodel
 17. The Loneliest