Budući da napetost u iščekivanju ,,Napetog šoua” raste i među Marčelovom publikom, ali i kod samog autora Marka Šelića, na njegovom zvaničnom youtube kanalu postavljen je još jedan tizer za ovaj dugonajavljivani projekat – radna verzija pesme ,,20 000“ koju je uradio sa Zoranom Stefanovim (Iskaz). 

,,Napet šou“ je okupio tridesetak vrsnih muzičara, koji su oživeli 17 kompozicija. Publika je već imala prilike da čuje ,,Čep”, ,,Laž” i ,,Peglu”, a sada mogu preslušati i ,,20 000″: ,,Pesma postavlja veoma jednostavno pitanje: čemu služe famozna ‘nova radna mesta’, obećana  od strane ama baš svih političkih partija i stranaka, ako to zapravo znači da će još veći broj ljudi nego sada raditi za platu od dvadesetak hiljada dinara i pride biti naterani da se osećaju povlašćeno što uopšte imaju posao”, objašnjava Marko Šelić tematiku pesme ,,20.000“ koju je za samo 36 sati na njegovom YouTube kanalu preslušalo više od​ 30000 ljudi.

Dugoočekivani ,,Napet šou” biće objavljen 1. oktobra. ,,Napet šou” je knjigoalbum – knjiga sa diskom. Osim tekstova svih pesama, sadrži i fotografije rada na albumu i knjizi, kao i autorske tekstove koji šire sliku o pesmama i diskutuju teme ,,Napetog šoua“.

Na ovom delu radilo je dosta ljudi, različitih godina i profesija, u pokušaju da što bolje proniknu u svakodnevicu, naše ,,ovde i sad” – jednom rečju, zašto svi živimo napet šou. Pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi su i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, rok enciklopedija Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.