U Novom Sadu će se u periodu od 24. do 26. novembra 2017. godine održati četvrta MEKST konferencija, na kojoj će se govoriti o: primeni marketinga u turizmu, novim trendovima u hotelijerstvu, filmu kao sredstvu promocije turističke destinacije i sportskom turizmu. Organizator je novosadsko Udruženje Fortuns.

MEKST je prošle godine okupio više od 800 učesnika iz 15 zemalja Evrope, a čak dve nedelje pre njegovog održavanja kapacitet je bio maksimalno popunjen.

Predavači koji su do sada potvrdili dolazak na MEKST 2017 su:

Dalibor Šumiga, PROMOSAPIENS CEO and Google Growth Engine Ambassador (Adriatics)

Ivan Bildi, CEO Marketing Online

Leonadro Buzov Vulas, direktor prodaje i marketinga, Riviera Hotela Dubrovnik

Vladimir Vanja Grbić, proslavljeni srpski odbojkaš i olimpijac

Gorazd Čad-osnivač i vlasnik agencije za marketing i organizaciju događaja Toleranca marketing

Gianluca Laterza – glavni regionalni menadžer za južnu Evropu sajta TripAdvisor

Petar Vasić – diplomirani komunikolog, vlasnik agencija za marketing na društvenim mrežama

Predavanja će se održati na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, u najvećem amfiteatru (A1).

Kotizacija:

50 evra (obilazak grada, kotizacija za predavanje, dve kafe pauze, posluženje na pauzi između predavanja, radni materijal konferencije, ulaznice za noćnu zabavu i sertifikat). Za studente je obezbeđen popust od 50%.

49 evra (smeštaj u strogom centru grada, dva noćenja, obilazak grada, kotizacija za predavanje, dve kafe pauze, posluženje na pauzi između predavanja, radni materijal konferencije, ulaznice za noćnu zabavu i sertifikat).

89 evra (smeštaj, dva noćenja sa doručkom, obilazak grada, kotizacija za predavanje, dve kafe pauze, posluženje na pauzi između predavanja, radni materijal konferencije, ulaznice za noćnu zabavu, sertifikat i večera sa predavačima).

Smeštaj je obezbeđen u strogom centru Novog Sada za sve učesnike. Ukoliko želite da se prijavite to možete učiniti na linku OVDE.