PODELI

U SubBeernom centru u Beogradu 5. novembra i 6. novembra u Domu Kulture u Novom Sadu održaće se memorijalni koncerti povodom 25. godišnjice smrti Milana Mladenovića.

Organizator ovih koncerata je Udruženje “Deca iz vode” u okviru koga deluje istoimeni bend i koji tradcionalno svake godine manifestacijama širom Srbije i regiona reafirmišu Milanovo stvaralaštvo. Ovogodišnji koncerti koji nose naziv “Kao da je bilo pre 25 godina” će pored benda Deca iz vode imati podršku od specijalne gošće Tanja Jovićević i benda Lagana Sreda koja će svirati pesme grupe Šarlo Akrobata.

Udruženje “Deca iz vode” ima za  cilj da sve što izgleda da je bilo nekad, za današnje generacije bude i dalje tu, te u tu svrhu sarađuje sa bivšim članovima EKV-a. Do sada su zajedno sa njima nastupali Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987-1990), Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985-87), Boško Stanojević (basista 1994). Tanja Jovićević je četvrti član EKV-a koji će nastupiti zajedno sa Decom iz vode koji stručna muzička javnost ocenjuje kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao, a potvrdu za to daje svakako učešće bivših članova EKV-a na njihovim koncertima.

Koncerti u oba grada su zakazani za 20h, a pretprodajna cena ulaznica za oba koncerta je 500 din.