U Nebojšinoj 41 u Beogradu nalazi se Destilerija, restoran i rakia bar. U ovom vrlo prijatnom i autentičnom prostoru, dok degustirate razne vrste vrlo kvalitetnih rakija, svojoj muzikom doživljaj će vam upotpuniti Milan Petrović Quartet.

25. avgusta Milan Petrović Quartet svirao je prvi put na ovom mestu. Njihovo izvođenje instrumentalne funk, blues i jazz muzike savršeno se uklopilo u ambijent ovog restoran muzeja. MP Quartet nastupao je i prošle nedelje, tako da su večeras tamo treći put i time polako postaju sastavni deo ponude ovog unikatnog mesta.

Milan Petrović Quartet jedan je od najaktivnijih sastava klubske jazz/blues scene, a ove godine su učestvovali na nekoliko festivala od kojih je najznačajniji Nišville Jazz festival. Svirka je bazirana na albumu Milana Petrovića “Excursion”, koji je pobrao odlične kritike, i na poznatijim temama uz specifično izvođenje Quarteta. Bend ce nastupiti u sastavu Milan Petrović – keyboards, Lehel Nagy – sax, Siniša Hadži Antić – bass i Bogdan Zdjelar – drums.

Rezervacije možete vršiti putem mail-a: destilerija@rakiabar.com ili na tel: + 381 (0)11 2436 098

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.