PODELI
Foto: Roberto Pavić

Kantautor Mile Kekin održaće večeras (četvrtak 4. aprila 21:00) koncert u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda, gde će promovisati svoj aktuelni samostalni album “Kuća bez krova”, sa koga su singlovi i spotovi “Reno 4” , “Atlas”, “Takav par”, “Atlantida” i “Samo moja “.

“Dragi moji, sutra dolazim prvi put u Beograd u solo izdanju, sa gitarom i bendom. Dolazim predstaviti svoj album ‘Kuća bez krova’. Ako ste u blizini navratite. Sala ‘Amerikana’ Doma omladine, vidimo se!”, poručuje Mile.

Fontmen Hladnog piva Mile Kekin otisnuo se u solo vode prvi put albumom “U dva oka” (2001), a sada je na albumu “Kuća bez krova” (2018, Menart) snimio deset autorskih i delom autobiografskih pesama, koje se žanrovski razlikuju od materijala matičnog pank rok benda. Album “Kuća bez krova” Mile je zamislio kao svirani film sa deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na njega.

“Počinje naslovnom ‘Kućom bez krova’ u kojoj upoznajete glavnog lika, a završava muškim duetom ‘Atlantida’, u kojem tragam za izgubljenim članovima svog plemena. Jednog sam i našao – na pjesmi gostuje Bajaga koji kaže da je u njoj osjetio nešto ‘dobronamjerno, primjereno i pozitivno’, a želja mi je da takve emocije stignu i do publike”, ističe Mile.

Članovi Miletovog benda na beogradskom koncertu biće: Danko Krznarić – gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali, Marko Bregant – gitare i prateći vokali, Andrija Lazo – harmonika i prateći vokali i Neven Jurić – bas gitara i  prateći vokali.

Ulaznica za koncert Mileta Kekina košta 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko www.tickets.rs.