Viva Dance Studio iz Novog Sada u četvrtak 29.12.2015 godine u velikoj sali NIS-a, prikazaće spektakularni mjuzikl Mali princ – plesnu predstavu  u 11 činova. Mjuzikl će se moći videti u dva termina – od 18h i od 20h a predviđeno trajanje istog je 60 minuta.

U mjuziklu Mali princ gledaoce očekuje pravo uživanje, jer će uz prelepe kostime i odličnu koreografiju imati prilike da na sceni vide više od 40 mladih plesača studia Viva Dance koje će pratiti popularni solista Akademije O&M kao specijalni gost.

Predstava je prilagođena svim starosnim dobima – od 5 do 75 godina i pored značajne umetničke vrednosti  koju ona pruža evidentna je i njena uloga u popularizaciji kulture zivljenja kroz prizmu Malog Princa.

Koreograf i režiser  pomenutog mjuzikla je Gordana Oreščanin, priznati međunarodni plesni sudija i koreograf sa najvišim licencama u Srbiji. Gordana je takođe potpredsednica svetske plesne organizacije od 2012 godine i dobitnica je svih najviših međunarodnih priznanja u modernom plesu kao sportu.

Za predivne kostime koje će plesači nositi pobrinula se modni dizajner Snežana Milin iz kostimografske radnje “ŠTA GOD“ koja je dobila odlične kritike za kostime svih dosadađnjim plesnih predstava Viva Dance-a.

Viva Dance studio je plesni klub koji svih 23 godine postojanja važi za najtrofejniji plesni klub u državi čiji rad je daleko poznat i van granica Srbije. Ovaj studio je do sada u svim svetskim plesnim organizacijama osvojio najprestižnije nagrade u modernom plesu kao sportu, ali i međunarodne nagrade za pozorišna stvaralaštva.

Ulaznice se mogu rezervisati preko maila vivadance@nscable.net ili
fb stranice plesnog studia : Viva Dance Serbia : https://www.facebook.com/viva.danceserbia/

Cena ulaznice u predprodaji je 500din ili na dan premijere 700din.