Spektakularni spektakl, kako kaže i čuvena replika iz filma, mjuzikl „Mulen Ruž“ biće prikazan u obnovljenoj verziji 12. juna u 20 časova u Novosadskom pozorištu/ Ùjvidéki Szìnhàz.

Posle osam rasprodatih predstava, ansambl studija TeARTar će svojoj publici još jednom ispričati priču o borbi za istinu, lepotu, slobodu i iznad svega – ljubav. Uvežbanu glumačku, pevačku i plesačku ekipu čini dvadesetoro mladih pozorišnih entuzijasta. Predstava je nastala na osnovu istoimenog filmskog ostvarenja, ali uz umetničku slobodu i kreativnu adaptaciju od strane ansambla.

Producent Jelena Đenić kaže da je bilo izuzetno zanimljivo, ali i zahtevno dočarati atmosferu tame bordela u kojoj se prepliću ljubav, promiskuitet, prijateljstvo i sukobi. S obzirom na veliki broj glumaca i koreografija probe susvakodnevne, jer mjuzikl predstavlja jednu od najzahtevnijih pozorišnih formi.

Karte po ceni od 600 dinara mogu se kupiti putem prodajne mreže Gigs Tix-a.

Dodatne informacije možete dobiti putem sajta Gigs Tix-a, a sve informacije u vezi sa radom Studija TeARTar putem njihove Facebook stranice.

Foto: Girafon