Izuzetno popularan pančevači bend Iskaz, ekranizovao je peti singl sa albuma “Tanatos”.

U pitanju je numera “Moglo je bolje za nas” koja govori o nevinosti, naivnosti i odrastanju jedne generacije u svetu koji je dijametralno suprotan onom za koji su pripremani. Sustinški je u pitanju stilsko predstavljanje smaka sveta iz ugla mladosti koja je na brutalan način lišena životne harmonije i blagostanja, drugim rečima – priča generacije bez budućnosti.

 

“Spot je sniman u prostorijama bivšeg Trudbenika i u prostorijama KPGT-a, u Beogradu, kao i na par lokacija u Pančevu. S obzirom na trajanje pesme, spot se u relativno kratkom vremenskom intervalu snimio. Svega dva dana snimanja je trebalo da se napravi video izraz koji prati pesmu sto je u našem slučaju malo” izjavili su.

Emotivnu i energičnu liriku podržava muzika za čiji je aranžman i kompoziciju, pored Iskaza, zaslužan Marko Živković. Video je delo “NNSpark Production” tima na čelu sa Nikolom Nikolićem koja po drugi put ostvaruje saradnju sa Iskazom. Za režiju i kameru je bio zadužen Nikola Nikolić, na kameri je još radio Darko Manasić, koprodukciju potpisuje Tapi.inc, tehničku podršku Mladen Lazović, a producent spota je Milica Mladenović.

Foto: Darko Manasić