PODELI

U toku su poslednje pripreme pred spektakl koji Mortal Kombat jednom godišnje organizuje u Beogradu, a u okviru njih ulaze u “Rijaliti”, i to u društvu Viktora Savića.

Novi spot  Mortal Kombata je za samo dva dana na YouTube-u videlo više od 35.000 ljudi, što samo govori o tome da su ponovo tematski “uboli” pravo u centar. U tome im je pomogao Viktor Savić, glavni akter novog spota za pesmu “Rijaliti”:

“Viktor je maestralno odglumio jednog tipičnog obolelog konzumenta rijaliti emisija i sličnih otrova”, zadovoljan je Miloš Kričković Kriki novim spotom za pesmu, kojom je bend ozbiljno pristupio društvenom problemu, koji je svakim danom sve rasprostranjeniji na našim prostorima.

“Zaboravljamo heroje i junake, pamtimo samo loše likove”, šamara nas realnošću grupa Mortal Kombat u novom singlu, i sve to dok se priprema da deveti predjubilarni put izađe pred svoju brojnu publiku na Antievrovizijskom koncertu, koji nas očekuje 12. maja u Barutani.

Podsećamo da će specijalni gosti devete Antievrovizije biti Bolesna štenad i SMF.

Ulaznice su još uvek dostupne po pretprodajnoj ceni od 600 dinara na blagajnama Eventima, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) i u pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44). Na ulazu u Barutanu, na veče koncerta, koštaće 800 dinara.