Ovogodišnji Moto Fest Banjaluka 2024, biće održan od 30. maja do 01. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, pod sloganom „Live, Ride & Respect!“. Život i vožnja po svojim pravilima, Old School vrednosti i nepisani bajkerski kod, jer na prvom mestu za sve istinske ljubitelje dvotočkaša je uvek poštovanje i čast!

Trodnevna moto avantura i ove godine okupiće ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regije i sveta, koji će tokom tri dana u Banjaluci, biti u prilici da uživaju u bogatom i raznovrsnom programu ovog događaja. A dobre zabave uz brojne sadržaje svakako neće nedostajati. Tri dana druženja, uzbuđenja i još više adrenalina podsetiće nas zašto volimo život na dva točka.

Očekuje nas najveći moto sajam u regiji na kojem će se predstaviti najnoviji modeli, najpoznatijih moto brendova na svetu, kao i proizvođači moto opreme. Ni ovoga puta neće izostati dnevna, ali i večernja zabava za koju su zaduženi najpoznatiji domaći i regionalni bendovi. Za mnogo dobre energije i rock’n’roll-a u večernjem programu pobrinuće se: Električni orgazam, Jurica Pađen & Aerodrom, Bombaj Štampa, Mile Kekin, Atheist Rap, Smak+, Dža ili Bu, Rok Apoteka i Django & Space Cowboys. Odlične dnevne svirke u najavi su i u Bike Corneru tokom tri dana, kada su sa nama: Stringsi, Sevdah Rock Connection, Riff Band i Domino Efekt.

Ove godine donosimo i jednu novinu, a to je organizacija “Freestyle extreme day” u saradnji sa poznatim stunt vozačem Matijom Podhraški, u okviru kojeg će na posebnim poligonima i rampama koje će biti postavljene ispred tvrđave Kastel majstori stunt-a i cross motora izvesti do sada nikada viđene egzibicije na ovim prostorima.

I to nije sve, jer i ovoga puta Moto Fest, Banjaluka 2024 donosi još sjajnih sadržaja: moto defile banjalučkim ulicama, dečiji Moto Fest, stunt show pogram, humanitarnu tombolu, te promocije i edukacije o bezbednosti motociklista u saobraćaju.

Ulaz za sve bajkere je besplatan! Za sve one koji žele da budu deo najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu uskoro će u prodaji biti ulaznice. Sve info biće dostupne na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com

Organizator Moto Festa Banjaluka 2024, Moto klub Stršljen iz Banjaluke, program realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posećuju ovaj događaj.