PODELI

Valjevski muzičar Mr.Rabbit objavio je spot za pesmu ’’Tender’’ koja je snimljena u saradnji sa bendom Township Rebellion. Ovaj spot je, uz prethodni singl ’’Noćna Luka Brodova’’, još jedna najava za istoimeni album prvenac koji će se pojaviti u narednih nekoliko nedelja.

Produkciju spota potpisuje lazerevački mrBassArte Production, režiju Petar Belaćević, scenario Petar Belaćević, Mr.Rabbit i Igor Milićević, kameru Petar Belaćević, Milan Savić i Miloš Gavrilović, dok je za montažu bio zadužen, opet, Petar Belaćević.

Pesma je snimana u beogradskom studiju ’’Draft’’ i valjevskom studiju ’’Mars’’. Mix i mastering potpisuju Nikola Spasić i Mr.Rabbit.

Ovaj, kao i prethodni singl, nosi snažnu društvenu poruku, koja se, po rečima autora, apsolutno može očekivati i na nadolazećem albumu.

’’Što se tematike tiče, ova pesma jako dobro predstavlja ono što će se veoma uskoro čuti na albumu, a to je svakako, viđenje našeg današnjeg, ni malo savršenog društva iz ugla malog čoveka, koji je spletom srećnih okolnosti dobio priliku da se nađe sa ’’druge strane’’ zvučnika, u ovom slučaju ekrana. Što se zvuka tiče, ova pesma najavljuje ono što će u skoroj budućnosti ljudi moći da čuju od nas. Što u nekom od singlova, što na nekom od nastupa.’’, dodaje autor.