PODELI

Predstava “Kauboji” koja je nedavno doživela 300. izvođenje, od 10. oktobra svoje filmsko izdanje predstaviće publici u svim bioskopima širom Hrvatske, a propraćena je i muzikom koju su većinom radili Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle.

Soundtrack filma biće je u prodaji, a singl koji ga najavljuje, “Zadnje riječi”, upravo je autorsko delo Ivanke i Mrleta.

Pod rediteljskom palicom Andreja Korovljeva i uz pomoć snimatelja Gorana Legovića pesma ”Zadnje riječi” dobila je i svoj vizualni identitet. Video spot snimljen je na zagrebačkom Bundeku u Hotelu “Zagreb” gde je pre nekoliko meseci i filmska ekipa “Kauboja” snimala svoje poslednje kadrove. Spot će uskoro biti predstavljen javnosti.

Ivanka_kauboji

Na soundrack-u filma ”Kauboji” naći će se desetak numera za koje su većinom zaslužni Ivanka i Mrle, kao i nekoliko obrada koje u filmu izvode glumci Ivana Rushaidat, Matija Antolić i Rakan Rushaidat. Album je producirao Iztok Turk i biće izdat preko diskografske kuće Dallas Records, dok će se film ”Kauboji” reditelja Tomislava Mršića, u produkciji Kabineta, naći u distribuciji Blitz film i videa.

Film ”Kauboji” adaptacija je istoimene predstave koja je osvojila publiku i za koju se ulaznice čekaju u redu. Glumačka postava u filmu identična je onoj sa pozorišnih dasaka: Saša Anočić, Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Radovan Ruždjak, Ivana Rushaidat i Rakan Rushaidat.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.