My Face On TV (MFOTV) je kreativna online platforma koja objedinjuje besplatnu smartphone aplikaciju koja korisnicima omogućuje da brzo i jednostavno snime kratki filmić i da ga postave na pregledni video portal koji već sadrži gomilu takvih filmova od kojih će najinteresantniji biti prikazani u televizijskoj emisiji.

MFOTV je i prava društvena mreža što znači da je svaki korisnik ujedno autor, urednik i komentator. Korisnik je autor jer može snimiti i postaviti svoj video koji stvarno može biti o bilo čemu, uz uslov da traje najviše jedan minut.

Urednik možete biti jer imate mogućnost da ocenjujete i glasate za filmove koji vam se sviđaju i time ih pogurati u TV emisiju. Kao komentator možete jasno i glasno reći šta misli o sadržaju i svoje komentare videti na televiziji.

Televizijska emisija u kojoj će se puštati najinteresantniji korisnički filmovi biće premijerno prikazana na hrvatskoj televiziji RTL 2 6. septembra, u noći s petka na subotu u 00.45h.

Nakon premijere, MFOTV emisija će se vrtiti svakog vikenda u noćnom programu RTL 2.

Za više informacija možete se javiti na info@mfotv.hr. Takođe, na sajtu www.mfotv.hr možete pogledati detaljna uputstva, skinuti aplikaciju i isprobati je, pa se pridružiti My Face On TV zajednici.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.