PODELI

Nakon što je pre par dana objavio vreme održavanja svog sedmog izdanja, Sonus festival je objavio imena prvih 42 izvođača koji će nastupiti od 18. od 23. avgusta u klubovima na plaži Zrće ostrva Paga u Hrvatskoj.

Tokom 5 dana i 5 noći, organizatori Sonus festivala za posetioce su osigurali nezaboravno muzičko iskustvo pod otvorenim nebom i nekoliko metara od Jadranskog mora, uz neka od najvećih imena svetske techno i house muzičke scene.

Nakon izvrsnog debitantskog nastupa na Sonusu prošle godine, među prvima je svoje gostovanje potvrdila mlada, ali već planetarno poznata – Amelie Lens. Kao već deo Sonus familije, koji prate festival od samih početaka, Richie Hawtin i Sven Väth nikako neće propustiti dolazak na Pag. Uz miljenike Berghain zvuka, Chris Liebinga i Len Fakija, na Sonusu će po prvi puta nastupiti Dax J i Ben Klock, ali i relativno novo ime na sceni – I Hate Models koji već broji veliki broj fanova širom sveta.

Kao i uvek na Sonusu, ljubitelji minimal techna će doći na svoje, jer mogu očekivati nastupe vodeće dame tog zvuka, koja je priredila spektakl ove godine na zagrebačkom #WELOVESOUND festivalu – Sonja Moonear. Opet nam se vraća i pariški trojac Apollonia. Za Sonus je posebno vezan i maestro Ricardo Villalobos, zaslužan za tradicionalne aftere na Sonusu i koji će nastupiti na festivalu po sedmi put, ali ovaj put uz “šefa” Perlon etikete – Zipa.

Treba spomenuti i dolazak miljenika domaće, ali i svetske publike – Solomuna koji će se opet vratiti na plažu Zrće. Nakon vrlo uspešne sezone na Ibizi, vraćaju se i predstavnici Afterlife-a – Tale of Us, redovni gosti Sonusa Seth Troxler, Jamie Jones, ali i Magdalena i Daniel Avery.

Prema najavi prvih imena, možemo očekivati da će #WELOVESOUND i Time Warp koji stoje iza organizacije Sonus festivala, isporučiti jedan od najimpresivnijih programa za 2019. u Evropi, ali i šire.

PRVA IMENA (ABECEDNIM REDOM):

Adriatique – Amelie Lens – Andrea Oliva – Apollonia – Ben Klock – Binh – Boris Brejcha – Chris Liebing – Daniel Avery – Dax J  – Dorian Paic – Enrico Sangiuliano – Henrik Schwarz – I Hate Models – Jamie Jones – Joey Daniel – Joseph Capriati – Kobosil – Kolsch – Konstantin Sibold – La Fleur – Len Faki – Loco Dice – Luigi Madonna – Maceo Plex – Magdalena – Marco Carola – Pan-Pot – Patrick Topping & Richy Ahmed – Ricardo Villalobos – Richie Hawtin – Rødhåd – Seth Troxler – SHDW & Obscure Shape – Solomun – Sonja Moonear – Sven Väth – Tale Of Us – Valentino Kanzyani – Voigtmann – Zip

Za više informacija, pratite Sonus festival na društvenim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2361433433929556/