PODELI

Na samom početku leta u Dom kulture NS stiže bend Deca Loših Muzičara. DLM je publici poznat kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje, a Novosađani će imati priliku da se uvere u to u subotu, 24. juna.

Početkom godine najavili su novo poglavlje u radu benda kao i novi album posle više od jedne decenije, a koji bi trebao uskoro da bude objavljen. Nakon singla „Ludi pas korupcija“, bend je nastavio rad na novim pesmama a u toku prošle i ove godine imali su i nekoliko veoma zapaženih nastupa u regionu. Jedan od poslednjih bio je na banjalučkom Moto Festu gde su uprkos kiši koja je padala, napravili fantastičnu atmosferu i žurku.

„Ono što se iz aviona vidi kada je ovaj bend u pitanju je da oni toliko uživaju u izvođenju svojih pesama da ponekada imam osećaj da zaborave da je publika ispred njih. Potpuno su u svom filmu, svom vajbu u koji uvuku i publiku. Prosto nije moguće ostati mrtav ‘ladan i ne odreagovati na njihovu energičnu svirku. Nema šanse!“ – napisao je Remix Press u svom izveštaju za njihov nastup na ovom festivalu.

Spremite letnju lepršavu garderobu, pozovite prijatelje i dođite u Dom kulture NS da đuskamo zajedno do kasnih noćnih sati.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.100 rsd. (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/deca-losih-muzicara-novi-sad-24-jun-2023/

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.300 rsd.

Ulaznice za STUDENTE su po ceni od 800,00 rsd. i mogu se kupiti u centralnoj biletarnici Gigstix-a u Pariskom magazinu uz indeks ili studensku karticu.

Ulaznice su za STAJANJE!