U Domu omladine Beograda 24. maja i u novosadskom klubu “The Quarter” dan kasnije, 25. maja, koncert će u sklopu svoje turneje održati nemački heavy metal bend ATTIC.

Početak oba koncerta najavljen je za 21h.

ATTIC je relativno mlad bend iz Nemačke. Od kada su se pojavili na sceni 2010. godine odmah su pridobili veliki broj fanova posebno među sledbenicima King Diamonda pošto svoj zvuk temelje baš na liku i delu kultnog kralja.

Nakon izlaska njihovog prvog EP izdanja bend ubrzo potpisuje za čuvenu VAN Records etiketu i stvari se razvijaju vrtoglavom brzinom. Bend izdaje album The Invocation koji je do sada više puta rasprodat u raznim tiražima i postaje nezaobilazna stavka svih metal klubova kao i festivala.

U naše krajeve bend dolazi u sklopu svoje najnovije turneje, a na oba koncera imaće i goste.

THE FATHER OF SERPENTS je novo ime na domaćoj sceni i verovatno jedini aktivan doom metal bend kod nas. Novo ime na sceni ali sačinjeno od starih dokazanih majstora metal zvuka kod nas: Awaiting Fear, The Hell, Tamerlan, Rain Delay.

THUNDERSTEEL će se na oba koncerta predstaviti svojim tradicionalnim heavy metal zvukom, a povod za to pored njihove fenomenale žive svirke biće i promocija debi albuma The Exorcism koji će se uskoro pojaviti u prodaji na limitiranom CD izdanju.

Ulaznice će biti u prodaji od 1. maja po ceni od 600 dinara, a na dan koncerta koštaće 800 dinara.

Pretprodajna mesta biće Felix (Beograd), Mungos (Novi Sad).

Organizator koncerata: Serbian Hellbangers