PODELI

Od 12. oktobra O.U.R. bar postaće O.U.R. pub, a kao specijalni gosti ovog vikenda nastupiće Neno Belan, GIFT, i DJ dvojac Uros Đurić i Žika Todorović.

Pevač legendarnih Đavola, Neno Belan, i njegov bend Fiumens nastupiće prve večeri otvaranja O.U.R paba, u četvrtak, 12. oktobra. Večiti romantik, vrhunski kantautor, izvođač i producent Neno Belan jedna je od konstanti domaće pop scene već više od dvadeset godina. Pronašavši već na početku karijere karakteristični muzički stil uronjen u tradicionalnuameričku rok muziku pedesetih, engleski pop šezdesetih i tradicionalnu  italijansku kanconu, Belan je inspiraciju pronašao u mediteranskom podneblju iz kojeg potiče, pretvorivši taj spoj roka šezdesetih i dalmatinske pesme u jedinstveni domaći mejnstrim koji su mnogi prozvali „belanovskim popom“. Iza sebe ima veliki broj hitova, rasprodatih koncerata a ove godine obeležava i dvadeset godina rada sa bendom Fiumens sa kojim ovog četvrtka i dolazi u O.U.R. pab.

Drugo veče otvaranja, 13. oktobar, rezervisano je za jedan od najpopularnijih klubskih bendova u Srbiji- GIFT. Bend Gift je je uvek bio više od kaver ili tribjut benda, jer sve te pesme koje volimo,  u interpretaciji frontmena Jovana Matića – Joce Ajkule zvuče uzbudljivo, drugačije, zvuče kao da ih je baš on stvorio. Bend funkcioniše od 1991. kao kaver i tribjut bend, ali su nedavno izdali i autorski album „Dreamoscope“ koji je naišao na veoma pozitivne reakcije i kod publike i kod kritike. Ako je sudeći po atmosferi koju ovaj bend uvek napravi na svojim nastupima, ovaj petak biće i više nego poseban…

Naš verovatno najpoznatiji glumački tandem koji poslednjih godina vrlo uspešno funkcioniše i kao DJ dvojac, napraviće odličnu žurku ove subote u Beogradskoj 71. Uroš Đurić i Žika Todorović, „Anđeo i đavo“,  čekaju vas treće večeri vikend otvaranja O.U.R. paba.  Multitalentovani Srđan i Uroš su pored glumačkog poziva po kome ih većina poznaje i vrsni muzičari i umetnici. Ovaj kultni dvojac i ove subote, 14. oktobra, pozabaviće se vašim dobrim provodom svojim višesatnim odličnim muzičkim setom.