“Neustrašivi”  je singl grupe Elemental koji se krajem prošle godine uspešno zavrteo na radio stanicama cele regije, a kom su Zagrepčani ovih dana dali i sliku.

Spot je juče, 21. januara premijerno prikazan na MTV.com.hr i regionalnom MTV-u, a oko spota za singl “Neustrašivi” okupila su se zvezdana imena u pomalo neobičnim “ulogama”. Naime, producent i idejni začetnik spota, hrvatski glumac Goran Bogdan  ovaj put nije stajao ispred, nego iza kamere, kao predvodnik kreativne ekipe koja je snimala spot. Prema Bogdanovoj zamisli, članovi benda u spotu glume superjunake u zanimljvim kostimima. Njih je osmislio poznati hrvatski modni dizajner Ivica Skoko.

Jednu od glavnih uloga u spotu glumi slavna hrvatska glumica Petra Dugandžić, a  članovi benda u spotu nosili su garderobu mlade dizajnerke Tamare Ivić i njenog brenda ZOE leggings.

Reditelj spota bio je mladi Jadran Puharić, snimatelj Dragan Šiša, dok je spot montirala Iva Mrkić. U spotu se takođe pojavljuju i ilustracije za koje je bio zadužen zagrebački dizajner Dušan Jungić.

Radnja spota prati neustrašivog superjunaka kog tumači student Akademije Dramskih Umetnosti Matija Šakoronja. On se od običnog momka iz komšiluka pretvara u neustrašivog heroja koji u raznim avanturama pomaže članovima benda.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sgyP9CIOYmM

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.