Prvim spot singlom za pesmu “O tebi” skrenuli su pažnju na sebe, pobrali mnoge kritike i u redove svojih fanova regrutovali mnoge. Svaka sledeća pesma i spot koji su Ničim izazvan objavili, bila je samo potvrda hvalospeva koje su dobili nakon prvog singla.

Nakon pesme “O tebi”, “San” i “Živeti u prošlosti” prethodili su video singlu “Glas” koji je sinoć zvanično i objavljen. Za razliku od tri do sada objavljena spota u kom se članovi benda nisu prikazivali, “Glas” je spot u kom se konačno pojavljuju i oni.

Pesma “Glas” snimana je u studiju “Šamarčina” iz Vrbasa i u studiju ”Dobro polje” u Beogradu, produkciju je radio Đani Pervan u sarajevskom studiju “Home sweet home studio”, a master Tat PurušaSupersoul studio iz Slovenije. Spot je radila BIM produkcija, režija i kamera poverena je Branku Topaloviću a montažu je uradio Miroslav Perišić. Ničim izazvan čine: Bojan Gluvajić (vokal,gitara), Boris Bakalov (vokal), Mane Gluvajić (bas), Igor Martinko (violina,truba,harmonika), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Dragana Ilić (prateći vokal) i Kristian Hengl (bubnjevi).

Ono što je “Glas” doneo je svakako još veće nestrpljenje jer do sada objavljene pesme nagoveštavaju jedan vrlo interesantan i kvalitetan album. Ostaje nam samo da čekamo, a do tada poslušajte i pogledajte veoma zanimljiv spot za pesmu “Glas”.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.